tiistai 9. marraskuuta 2021

Syksyn 2021 kuulumisia ja uuden hallituksen järjestäytymistä

Topeliuksen koulun vanhempainyhdistyksen uusi hallitus on aloittanut toimikautensa syksyllä 2021 ja ehtinyt myös pitää ensimmäiset kokouksensa! Hallituksen jäseniin voit tutustua vanhiksen verkkosivuilla. Mukana on hyvä kokoonpano sekä pidempään hallituksessa olleita että uusia ykkösluokkalaisten vanhempia. Hallituksen kokoukset ovat myös aina avoimia hallituksen ulkopuolisille kiinnostuneille, kannattaa seurata tiedotusta jäsenten sähköpostilistalla sekä Wilman kautta!

Koronatilanne on tänäkin lukuvuonna heijastunut vanhempainyhdistyksen toimintaan: kokoukset on ainakin toistaiseksi pidetty etäkokouksina ja kaikkia perinteisiä tapahtumia ei olla pystytty toteuttamaan tuttuna ajankohtana tai ollenkaan. Toivon mukaan kevään 2022 puolella tilanne on jo normalisoitunut.


 

Ekaluokkalaisten pihatapahtuman ajankohta vaihtui koronatilanteen vuoksi elokuusta lokakuun loppupuolen sadepäivään, mutta innokkaita ykkösiä vanhempineen riitti myös tähän ajankohtaan osallistumaan tapahtumaan ja lämmin glögi ja mehu lämmittivät jo hieman viileämmässä säässä ja pimenevässä illassa!


 
Tuttuun tapaan pihatapahtuman ohjelmassa oli myös pihasuunnistusta ja leikkejä ja osallistujilla oli lisäksi mahdollisuus tutustua koulun tiloihin. Vanhempainyhdistyksen edustajien lisäksi tapahtumassa oli mukana myös koulun ja iltapäiväkerhon henkilökuntaa ja ajankohtaan sopivasti tapahtumassa myös jaettiin sponsoriheijastimia.  
 
Seuraava vanhempainyhdistyksen hallituksen kokous järjestetään keskiviikkona 24.11. klo 17.30. Paikka vahvistetaan myöhemmin, kannattaa seurata tiedotusta! Wilman lisäksi vanhempainyhdistyksen ajankohtaisista asioista tiedotetaan jäsenten sähköpostilistalla ja Facebookissa.