Hallitus 2020–2021

Minna Kyläniemi (puheenjohtaja)
"
Olen Minna Kyläniemi ja toimin toista vuotta Topparin vanhiksen puheenjohtajana. Vanhiksen toiminnassa olen mukana viidettä vuotta. Vanhempi lapseni on kahdeksannella ja nuorempi viidennellä luokalla."

Teemu Rusanen (varapuheenjohtaja)
"Olen Teemu Rusanen ja tyttäremme opiskelee Topparissa ensimmäisellä luokalla."
Martina Munther 
(sihteeri ja somevastaava)
"Olen Martina Munther ja aloittanut Topeliuksen koulun vanhempainyhdistyksen hallituksessa samalla kun vanhempi lapseni on aloittanut koulunkäynnin ensimmäisellä luokalla. Nuorempi lapseni on vielä matkalla koulutielle."
Paula Gassou


Essi Heinonen
"Olen Essi ja aloitin uutena jäsenenä Topparin vanhempainyhdistyksen hallituksessa syksyllä kun esikoiseni aloitti koulutaipaleensa. "


Minna Kalliola
"Olen kahden pojan äiti ja toinen pojistani käy Topeliuksen yläkoulua. Mukava päästä mukaan Topparin vanhikseen uutena jäsenenä."


Siru Laine
"Olen Siru Laine ja Topparin vanhempainyhdistyksen hallituksessa mukana uutena jäsenenä. Tyttöni käy koulua 3. luokalla ja poikani 1. luokalla."


Eeva Mynttinen
"Ekaluokkalaisen äiti Portsasta."Yhdistyksen hallitus kokoontuu säännöllisesti noin kerran kuukaudessa keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kokoukset ovat kaikille avoimia.


Rahastonhoitajana toimii yhdistyksen jäsen:
Mari Holmroos (rahastonhoitaja)