perjantai 4. kesäkuuta 2021

Jo joutui virtuaalinen kevätjuhla

Kouluvuosi alkaa jälleen olla taputeltuna koronapandemian sanelemien ehtojen mukaisesti. Koululaiset, niin oppilaat, henkilökunta kuin taustajoukotkin ovat tehneet suuren työn tilanteen edellyttämien joustavuuden, luovuuden, viestinnän, ymmärtämisen ja tukemisen saroilla. Vanhempainyhdistyksen toiminnassa koulun sitoutuneisuus on erityisesti näkynyt koulun edustajien aktiivisella läsnäololla kokouksissamme. Vanhempainyhdistyksen puolesta siis jälleen lämmin kiitos yhteistyöstä!

Jo perinteeksi muodostuneella tavalla Topeliuksen koulun vanhempainyhdistys muistaa lukuvuoden päättyessä stipendein nuoria, jotka luokkalaiset ovat itse saaneet äänestää stipendin vastaanottajaksi keskuudestaan.  Vanhempainyhdistys halusi muistaa myös rehtori Timo Himasta ja apulaisrehtori Maija Hämäläistä kukkakimpuin jälleen yhden poikkeuksellisen kouluvuoden mallikkaasta järjestämisestä. 

Vanhempainyhdistyksen toiminta on kuluneen vuoden aikana käsittänyt pitkälti suunnittelutyöskentelyä tapahtumatuotannolle paremmin sopivaa ajankohtaa odotellessa. Toimintakauden hallitus kokoontui kesään mennessä kuudesti. Keskustelunaiheitamme vuoden aikana olivat muun muassa liikenneturvallisuusasiat, suunnistustapahtuman järjestäminen sekä mahdollisuudet kehittää vanhempainyhdistyksen varainhankintaa erityisesti tilanteissa, joissa tapahtumien järjestäminen ei ole mahdollista. Seuraavaan vuosikokoukseen suunnitellaankin ehdotettavaksi vapaaehtoisen kannatusmaksun mahdollistavaa kannatusjäsenyysvaihtoehdon lisäämistä. Tästä kuulemme varmasti lisää syksymmällä ja viimeistäänkin vuosikokouksen kokouskutsussa. 

Syksyllä 2021 vanhempainyhdistys järjestää ekaluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen tervetulotapahtuman koulun piha-alueella. Seuraava lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8.2021. 

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous on suunniteltu järjestettäväksi 8. syyskuuta klo 18. Vuosikokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus seuraavalle toimikaudelle. Kannattaa tulla kuulolle, jos toiminta vanhiksessa kiinnostaa!

Psst... Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistykseen myös tulevat uusien koululaisten vanhemmat! Topeliuksen koulun vanhempainyhdistyksen jäsenyys on maksutonta, eikä velvoita mihinkään. Mukaan pääset lisäämällä nimesi jäsenlistaan. Vanhiksen jäsenenä saat jäsenlomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kokouskutsut yhdistyksen kokouksiin, joissa on mahdollista päästä kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista sekä konkreettisesti vaikuttaa koulun ja koululaisten asioihin. Tervetuloa mukaan! 

Nyt aurinkoisia & mansikkakakun täyteisiä kesälomia kaikille! 

Terveiset välitti vanhiksen hallituksen puolesta somevastaava ja sihteeri, Martina. Kuulemisiin ja toivottavasti pian myös näkemisiin!