tiistai 14. joulukuuta 2021

Liity vanhempainyhdistyksen kannatusjäseneksi!

Topeliuksen koulun vanhempainyhdistykselle on otettu käyttöön uusi jäsenkategoria: kannatusjäsenyys. Yhdistys on syksyn 2021 aikana myös saanut ensimmäiset kannatusjäsenensä. Varsinaisen jäsenyyden hinta on edelleen 0 euroa. Niin kannatusjäseneksi kuin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yhdistyksen verkkosivuilla

Kannatusjäsenmaksuvaihtoehdon lisäämisen taustalla oli ajatus yhdistyksen varainhankinnan mahdollistamisesta niinäkin aikoina, kuin perinteisten varainkeruumenetelmien kuten tapahtumien ja myyjäisten järjestäminen on vaikeaa. Vuosikokouksessa 8.9.2021 hyväksyttiin yhdistyksen kannatusjäsenmaksuksi 2021–2022 kaudelle 10 euroa. 

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kannusjäsenillä ja kunniajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus. Yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on yhdistyksen kokouksissa jokaisella äänioikeus. On mahdollista liittyä sekä varsinaiseksi että kannatusjäseneksi – tällöin voit nauttia äänioikeudesta kokouksessa samalla kuin tuet yhdistyksen toimintaa jäsenmaksullasi. 

Tarkemmat tiedot kannatusjäsenmaksun maksamisesta löydät vanhiksen verkkosivuilta kohdasta "Jäseneksi".